CONTACT ONS

Vragen over:

advereren & mogelijkheden om een artikel te plaatsen

ONLINE lessen & training

aanvragen van de gratis Yogi editie of de gratis printbare yogaladder

het Yogi festival, laatste weekend van juni

Over het ontstaan van YOGI

Yogi yogablad wordt 5 keer per jaar online uitgegeven. Wat begonnen is als een yoga agenda in de Randstad is inmiddels uitgegroeid tot een bundeling van interesses, inspiraties en 'geluks lessen' van vele inspirerende docenten, inspirators uit heel Nederland.

"Het was voor mij niet meer voldoende om de evenementen voor een yoga agenda te verzamelen. Ik was nieuwsgierig naar de mensen achter deze mooie workshops, boeken, reizen en opleidingen... Wat een inspiratie en wijsheid hebben we hier om ons heen. Een podium geven aan al deze wijze en inspirerende zielen, dat is wat ik wilde!

Gestart met het uitgeven van een blad waar ik supertrots op was. De kosten vielen echter zo ontzettend tegen. Zonder een kapitaal is dat dus echt niet mogelijk. De oplossing heb ik gevonden in het online uitgeven van het blad. Het bereik is enorm, de kosten kun je laag houden want geen grootmachten die grof verdienen aan je creativiteit door de monopolie positie die ze bezitten...

TADA! En de Yogi groeit! Wekelijks stromen de nieuwe leden binnen, liefhebbers van yoga, gezonde voeding...mensen die allen zingeving, vreugde...bovenaan hun prioriteiten lijstje hebben staan.

YOGI OMDAT ALLES OM VERBINDING GAAT"


Eva Sacchetto geeft sinds 2013 de yogaladder uit, sinds 2015 het YOGI yogablad. Daarnaast is zij yogadocente, woont op het platteland, organiseert meerdere keren per jaar 'zingevings retraites' naar oa Sicilie, Marrakesh, Ibiza, Portugal en Spanje...